woensdag 5 juni 2024

Blogproblemen


Het zit even tegen. Blogger zorgt voor problemen. Ik kan op mijn laptop geen nieuwe berichten maken. Ik kan ook niet reageren op blogs. Reacties op mijn eerdere blogs kan ik wel lezen. Dit bericht heb ik met de nodige  moeite op mijn telefoon gemaakt. Een heel blog zo maken is geen doen. Voorlopig(?) dus geen publicaties en reacties.

 

5 opmerkingen:

 1. Blogger seems to have more problems with each passing day. I only create on my desktop, but I have found that recently I am unable to change the size of a picture with closing the blog and going back in - time consuming and annoying.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is balen Kees het is mij een tijdje geleden ook gebeurd maar ik zou niet meer weten hoe het goed is gekomen. sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Kees ik hoop echt dat de problemen snel getackeld zijnūüę£ūü§ěūüŹĽ Deze foto is prachtig en een mooie uit de serie. Groetjes Maria.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn wel wel heel fikse problemen, Kees. Wat raar. Hopelijk krijg je het weer in orde.
  Hartelijke groet, Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hooi Kees
  ja het is altijd lastig als iets het niet doet wat het moet doen en je weet niet wat je er aan moet doen maar je hebt het weer voor mekaar, je hebt er weer mooie foto's op staan,
  groetjes Herman,

  BeantwoordenVerwijderen